Beleg je geld in dividendaandelen zoals de rijkste mensen dat al tijdenlang doen.

Met geld maak je geld. Deze volkswijsheid kan nu ook voor jou gelden.

Wil je zelf vermogen opbouwen of stort je het liever op een spaarrekening met een lage rente? Vraag je je wel eens of je het gezegde "met geld maak je geld" ook voor jou kan gelden? Wil je je financiŽle toekomst over laten aan banken en verzekeraars of wil je zelf een geldboom in je tuin planten die elk jaar groeit?

Herken je deze situatie?

  • Je werkt hard voor je geld maar je kapitaal neemt niet echt toe?
  • Je bent zzp-er en je vraagt je af hoe je een pensioen opbouwt of een inkomen krijgt als je even geen opdracht hebt?
  • Je leest over de onbetaalbare zorg in de toekomst en je vraagt je af hoe jij dat gaat betalen?
  • Je vraagt je af hoe je (klein)kinderen ooit een huis kunnen kopen of met pensioen kunnen gaan?

Veel mensen zitten in hun dagelijkse beslommeringen, werken hard en hebben een druk sociaal leven. Je leest over de pensioenbeloftes die niet nagekomen worden, de zorg die onbetaalbaar gaat worden en de situaties van starters op de woningmarkt. Je vraagt je wel eens af hoe je dat in de toekomst voor jezelf of voor je kinderen gaat betalen. Je spaart namelijk wel elke maand een bedrag op een spaarrekening en stort ook elke maand een bedrag in een beleggingsfonds. Maar je hebt niet echt het vertrouwen dat hier het geld groeit van waaruit jij je toekomstdromen en die van je kinderen gaat betalen.

Dit kun je veranderen. Juist als je toch al elke maand een bedrag spaart of belegt kun je dit geld ook gebruiken om vanaf nu voor jou te gaan werken. Zodat jouw geld nieuw geld gaat maken. En dat ook nog elk jaar meer wordt.

Wat is nodig om deze groei te realiseren?

Jij bent de enige die zich zorgen maakt over jouw toekomst. Je moet het dus zelf actie ondernemen om vermogen op te bouwen. Mijn Geld Werkt helpt jou hierbij met een duidelijke aanpak en een helder transparant systeem.

1. Je gaat zelf op gerenommeerde beurzen je geld investeren in aandelen van bedrijven die door Mijn Geld Werkt zijn geselecteerd. Deze selectie is zeer streng waardoor alleen de echte kwaliteitsbedrijven over blijven. 

2. Deze bedrijven betalen hun aandeelhouders, jou dus, per kwartaal of per jaar dividend. Dit dividend wordt door het bedrijf jaarlijks verhoogd.

3. Nadat je het dividend hebt ontvangen kun je het herinvesteren zodat je meer geld voor jou aan het werk zet. Dit hergeÔnvesteerde geld gaat nu immers ook dividend voor jou genereren.

4. Je kunt het dividend ook opnemen zodat je extra inkomen hebt.

De keus wat je doet met het dividend ligt volledig bij jou en daarmee heb je enorme flexibiliteit. Ook blijft je geld, je aandelen en je dividend altijd op je eigen rekening staan zodat jij de enige bent die hierover kan beschikken.

Dit is de geldboom van Mijn Geld Werkt; geld investeren, dividend ontvangen, herinvesteren en daardoor meer geld ontvangen. Elk jaar weer en elk jaar meer.

Mijn Geld Werkt is opgericht door Bartho Egberink. Wie is Bartho Egberink?

Sinds het begin van de crisis in 2008 verbaas ik mij over de manier waarop grote financiŽle instellingen met de belangen van hun klanten omgaan.

Pensioenen blijken minder op te leveren dan altijd is verteld en veel financiŽle producten maken niet waar wat is beloofd. Ik ben ervan overtuigd dat maar ťťn persoon zich zorgen maakt over je financiŽle toekomst en dat ben jezelf. Deze overtuiging was voor mij de reden naar een methode te zoeken die aan mijn wensen voldoet. Het moest een methode zijn waarbij mijn geld structureel zou groeien, ik zelf de controle hierover heb, eenvoudig in het beheer is en mij grote flexibiliteit en rust geeft.

Deze door mij ontwikkelde methode pas ik sinds 2010 voor mezelf toe. Dit werkt zo goed dat ik mijn opgedane kennis en ervaring nu deel via deze website. Ik wil dat iedereen van deze methode kan profiteren en zo zijn financiŽle toekomst in eigen hand neemt.